Bounty eiland Perhentian Island! - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Liedeke Kuipers - WaarBenJij.nu Bounty eiland Perhentian Island! - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Liedeke Kuipers - WaarBenJij.nu

Bounty eiland Perhentian Island!

Door: Liedeke

Blijf op de hoogte en volg Liedeke

02 Augustus 2006 | Maleisië, Kuala Lumpur

Hoi lieve allemaal!

Hier even een berichtje uit het wonderschone Maleisie!! ik zit nu op Perhentian Island, een eiland wat je kent van bijvoorbeeld Expeditie Robinson! ;D Wit zand, blauwe zee... schitterend!! Echt bounty-achtig!!
De laatste dagen Taman Negara waren ook super! Geweldig genoten! Veel gedaan! Veel gezien! Op een gegeven moment gingen we Rapid Shooting doen, in een bootje de rivier op en tegen de stroomversnelling in gaan! We zijn echt zeiknat geworden! Serieus, ik had geen droge draad meer aan m'n lijf! Daarna konden we daarzo ffies zwemmen, maar d'r was best wel een sterke stroming!
Drie dagen geleden zijn we naar Perhentian island gegaan. Met de auto hebben we het hele binnenland van Maleisie doorgecrosst! De hele reis duurde 7 uur... en we stonden al om 5u naast ons bed...! Gelukkig kwamen we daardoor wel bijtijds op het eiland aan! De eerste dag was vrij bewolkt en hebben we lekker gerelaxt. Ook al was 't bewolkt, toch was 't nog lekker om gewoon op 't strand te liggen! Gisteren was de bewolking volkomen weggetrokken en gingen we een snorkeltour doen! Dat was tof!! We hebben echt zoveel gezien!! Het begon met prachtig koraal, vissen in alle kleuren, 2 schildpadden en haaien!!! Haaien... ze zitten hier echt!! Maar gelukkig zitten al mijn ledematen er nog aan! haha! Dat is toch wel een heel vaag gevoel, om een haai onder je door te zien zwemmen!!
Gisteravond zijn we met een bootje naar het andere eiland gegaan om daar te eten, we hebben er lekker gebarbeknoeid, heerlijk!
Vandaag is alweer onze laaste dag in Maleisie. Morgen vertrekken we naar Medan, Sumatra. Het weer is weer super! Helemaal onbewolkt, waardoor het water super van kleur is. Het lijkt wel aquablauw! Heel mooi! En lekker warm...! Weer eens wat anders dan de Noordzee!! hihi
Nou lieve leute, ik ga afsluiten want het internet is hier verschrikkelijk langzaam..! Ik hoop dat ik nog een fotootje kan plaatsen, maar ik weet niet of het lukt! in ieder geval super bedankt voor alle reacties, hartstikke leuk!!
Heel veel groetjes en we mailen/sms'en!

Veel liefs, Liedeke

• 02 Augustus 2006 - 09:43

Jochem:

Amaaai,
    ik ben echt zo jaloers. Hier is het bewolkt, regenachtig en winderig... Maar ik gun het je hoor!

Jochem vanuit België

• 02 Augustus 2006 - 09:59

Mam:

Heeee lieverd!!!
    Wat een prachtige plek !!!
    Die zet ik ook op mijn lijstje om nog eens te bezoeken!!Wat doen jullie een leuke dingen!Supertof!
    Dikke kus van Mam.

• 02 Augustus 2006 - 16:18

Tante Geertje:

Ziet er prachtig uit bij jullie! Wat een belevenissen al en nog maar net uit Nederland vertrokken! Wij hadden bij de Noordkaap ook een strak blauwe lucht en helder blauw water, alleen wel wat frisser qua temperatuur.
    We hebben al veel rendieren voor de auto gehad, 2 vossen etc. Gelukkig steeds op tijd kunnen afremmen. Mooi hier en heeeel erg rustig.
    Groet, ool van oom Herman.
    Tante Geertje.

• 03 Augustus 2006 - 10:47

Angelique Eric Priscilla:

HOI LIEDEKE,
    WAT ZIET HET ER ALLEMAAL MOOI UIT ,EN WAT KEN JIJ LEUKE STUKJES SCHRIJVEN ECHT GAAF OM TE LEZEN!!!!
    HIER IS HET WEER INDERDAAD NIET ZO BEST MEER,MAAR WAT KAN JULLIE DAT NOU SCHELEN,ALS JULLIE HET MAAR NAAR JULLIE ZIN HEBBEN...
    VEEL PLEZIER WEER KUS VOOR JULLIE 2,LIEVE GROETJES Angelique e&p

• 04 Augustus 2006 - 12:38

Kirs:

Heyyy liefie!!!!
    Wow!!! Wat heerlijk om even je verhalen te lezen zeg! En met die foto's erbij...leuk!! En wat fijn dat je knie goed gaat...en je weet...ik heb altijd nog die kettingzaag in de schuur liggen...;-)) hehe!!
    Ben net zelf ook terug....compleet gaar....in coma...ben er een beetje uit aan het komen.
    Ik ben benieuwd naar al je verhalen in het echt...je kwam snel eten he!!! Dag bijna-buufje!!
    Dikke smakkert Kirsje