op safari!
Door: Liedeke en Linda
Blijf op de hoogte en volg Liedeke
10 Juli 2008 | Botswana, Gaborone
Hier even heel kort een berichtje vanuit Botswana! Onze internettijd is bijna voorbij en onze bus vertrekt over 5 minuten! .... :(
Hier nog steeds allse goed! We zijn inmiddels vanuit Namibie naar Botswana gegaan en hebben weer heel wat meegemaakt! Gelukkig alleen leuke dingen!
We zijn net uit 't Etosha nat. park gekomen en daar hebben we heel wat dieren gezien! Onder andere: zebra's, giraffen, olifanten, jakhalzen, hyena's, leeuwen, neushoorns en 't restant van een kill! Heftig!
De verbinding wordt binnen nu en een minuut verbroken dus bij deze heeeeeel veel liefs voor jullie allemaal! We denken aan jullie en vinden 't leuk om wat van jullie te horen!
Veel liefs en een dikke kus,
Linda en Liedeke:)
10 Juli 2008 - 13:49
Liesbeth:
wat ontzettend gaaf klinkt het. Ik krijg ook meteen weer de kriebels. Hoe lang blijf je daar?
xxx liesbeth -
10 Juli 2008 - 15:39
Laura:
Nice!! veel plezier nog xx -
10 Juli 2008 - 16:26
Lisa, Olav & Bart :
Lieve zus en Liedeke,
Hier even een berichtje vanuit het (natte) Nederland. Ik ben jaloers op jullie als ik lees hoe geweldig jullie het daar hebben. ALhoewel, ik mag ook niet zeuren. Olav en ik gaan morgen naar het zonnige La Palma!
Bart zit hier overigens ook bij me op de bank. Hij komt gezellig eten. Een hollandse preischotel!
Namens onze alledrie nog heel veel plezier. Geniet ervan. Dikke kus
Bart, Olav en Lisa
10 Juli 2008 - 18:43
Ieke Woudstra:
Fijn dat het bericht toch is doorgekomen.
Jullie hebben al heel wat dieren gezien!!
Jammer dat je geen tijd had voor meer verhalen, want ik ben reuze benieuwd en kan bijna niet wachten op de foto's!!
Geniet nog van de mooie Afikaanse natuur en vooral van de zon, want die is hier momenteel ver te zoeken.
Dikke kus en knuffel
van Mam -
11 Juli 2008 - 07:29
Marja:
Geweldig, wat zien jullie weer veel.Geniet van het Afrikaanse leven en natuur!! -
11 Juli 2008 - 10:47
Francisca :
hey meiden,
goed om iets van jullie te horen. echt heel tof dat de safari mooi was. vast heel wat anders dan azie, of niet soms lied? ;) veel plezier met alles wat jullie nog gaan doen.
liefs cis -
11 Juli 2008 - 11:27
Tanja:
He L&L!
Klinkt goed allemaal!! Ik wens jullie nog heel veel plezier. Zodra je terug ben Lin gaan we absoluut afspreken!!
Have fun!!
Liefs,
Tanja -
12 Juli 2008 - 06:53
Jet:
WHAAAH ik ben jaloers!!!
Klinkt goed allemaal. Ga er lekker van genieten!
kus jet -
12 Juli 2008 - 16:59
Lida:
Hoi Liedeke en Linda, geniet van Botswana. Wij vonden het daar erg mooi! Namibië staat nog een keer op het programma!
Veel plezier!
Lida -
13 Juli 2008 - 11:08
Bas:
haha..wat een verhaal
nou wat een prachtige wereld daar zeg!!!nog een heel fijne tijd daar toegewenst!!!!African vibes!!! -
14 Juli 2008 - 09:48
Byron:
Goed om te lezen dat jullie het daar zo leuk hebben! Vast een heel avontuur om daar al die beesten in levende lijve te zien haha
Veel plezier nog meiden -
21 Juli 2008 - 14:10
Martine:
Liedeke, alles goed!? Ik denk aan je, veel liefs,
Martine