Belanda goreng - Reisverslag uit Ubud, Indonesië van Liedeke Kuipers - WaarBenJij.nu Belanda goreng - Reisverslag uit Ubud, Indonesië van Liedeke Kuipers - WaarBenJij.nu

Belanda goreng

Door: Liedeke

Blijf op de hoogte en volg Liedeke

29 Augustus 2006 | Indonesië, Ubud

Hoi allemaal!

Hier voor de laatste keer een berichtje uit Indonesie. Nou ja, dat wil zeggen voor dit jaar...! :D Want ik kom hier zeker nog eens terug!!
Vanuit Lovina zijn we zaterdag naar Sanur gegaan. Sanur is vrij toeristisch, maar heeft wel een mooi strand! Daar hebben we vooral de laatste dagen veel gebivakkeerd. Ik heb nog een zeilboot gehuurd, een traditionele Indonesische. Echt lachen! Het waaide super hard, dus we gingen echt vet hard! En ik ben echt zeiknat geworden door alle golven die in de boot klotsten!
Het meest gemaakte (op een gegeven moment niet meer leuke) grapje was 'are you from holland?? O, Belanda goreng, haha!' Belanda goreng betekent vrij vertaald gebakken Nederlander, want ze denken dat alle Hollanders snel verbranden. De eerste keer moest ik er wel om lachen, maar als je het voor een tweede, derde, vierde etc hoort is het op een gegeven moment niet grappig meer! Ik was trouwens niet Belanda Goreng geworden! :D
Morgen gaan we met de shuttlebus naar het vliegveld. Dan vliegen we van Denpasar terug naar Kuala Lumpur. Daar hebben we 8 uur (acht uur!!!!) de tijd om over te stappen. We gaan dus even kijken of we de stad nog in kunnen! Op donderdag om half 7 's ochtends landen we op Schiphol. 's Middags naar school, vrijdag de sleutel van m'n huis! Ik krijg 't nog druk! Gelukkig ben ik weer helemaal uitgerust en gaan we d'r flink tegenaan! Jeej, wat een reflecterend verhaal dit keer zeg! ;)

Ik zou zeggen... tot in Nederland!!!
Dikke knuffel, Liedeke

• 29 Augustus 2006 - 13:33

Jet:

klinkt goed allemaal. Ga er nog even lekker van genieten van deze laatste paar dagen kuz

• 29 Augustus 2006 - 16:18

Linda:

hahaha..... jaja school!

Lied tis super echt waar! Nog veel beter dan die keer dat we gekeken hebben! Dat gaat helemaal goed komen komende jaren....

geniet nog van je laatste dagen, en een goeie reis, tot donderdag!
    liefs lin

• 29 Augustus 2006 - 16:48

Kirsje:

WoW!! Jij gaat je oogjes uitkijken op school!! Het is echt heeel gaaaf!!! Maar eerst...nog ff genieten hoor!!! Wat heb jij een PRACHTIGE tijd gehad!!! Zie je donderdag! Suc6 met de 8!!!uur!! Dikke kus en goede vlucht!
    XX

• 29 Augustus 2006 - 19:04

Lida:

Goed reis terug, ik hoop dat jullie wat kunnen slapen. De school is erg mooi!

Tot donderdag!

Lida

• 29 Augustus 2006 - 21:15

Mam:

Hee lieverd!!!
    Tja, dat was het dan weer, bijna voorbij ;Wat is het snel gegaan en wat hebben jullie prachtige dingen meegemaakt!
    Probeer in het vliegtuig wat te slapen;dan ben je donderdag middag fris genoeg om je mooie nieuwe school te bekijken en je klas in te richten!!
    Tot gauw, kus MAM

• 30 Augustus 2006 - 08:06

Marieke:

Hoi Liedeke!
    Bij deze bedankt voor je leuke avonturen.Je kunt er wel een boekwerk van maken... Goeie reis en tot later!
    Liefs Marieke

• 01 September 2006 - 14:54

Eva:

Hey Liedeke!!

Ik heb weer even bijgelezen: wat een verhalen! Ben benieuwd naar de foto's! En ik begrijp dat jullie alweer terug zijn en dat je de sleutel van je huis vandaag gekregen hebt!! Gefeliciteerd!!
    xx Eva

• 05 September 2006 - 17:29

Nini:

hoi Liedeke,
    Volgens mij heb je een onwijs leuke vakantie gehad. Ik heb met plezier je verhalen gelezen. En nu druk in de weer met je huis. Ook leuk. Groeten ook van Willem, Nini