overmorgen naar Azie! - Reisverslag uit Haarlem, Nederland van Liedeke Kuipers - WaarBenJij.nu overmorgen naar Azie! - Reisverslag uit Haarlem, Nederland van Liedeke Kuipers - WaarBenJij.nu

overmorgen naar Azie!

Door: Liedeke

Blijf op de hoogte en volg Liedeke

08 Juli 2007 | Nederland, Haarlem

Hoi allemaal!

Ook dit jaar reis ik weer af naar Azie, net als vorig jaar! Nu niet met Francisca, maar met Juliette!
Overmorgen vliegen we eerst naar Londen en vanuit daar gaan we door naar Bangkok. Daar blijven we de eerste 3 nachten om eens lekker te acclomatiseren en verschillende dagtrips te ondernemen!
Dan gaan we naar 't noorden, Chiang Mai. Vanuit Chiang Mai gaan we naar Laos, waar we ongeveer een week blijven. Dan gaan we terug naar Thailand, Koh Chang. Dat is een heerlijk tropisch paradijs! Vanuit Koh Chang maken we een meerdaagse reis naar Cambodja om de Angkor Wat te bezoeken!
Ik hoop dat we deze reis net zoveel geweldige ervaringen krijgen als vorig jaar!
Vanuit Thailand meer!

Liefs, Liedeke

• 08 Juli 2007 - 20:24

Cis:

hey lied,

het schiet nu op voor jullie. jammer dat ik niet mee kan dit jaar. maar niet getreurd ik ga in oktober die kant op. kunnen jullie me alvast een mooi voorproefje geven :).
    ik weet zeker dat je net zoveel lol en plezier zult hebben dit jaar. maak er wat van. ik kijk uit naar jullie verhalen.

xxx cis

• 09 Juli 2007 - 11:02

Bianca:

Hoi Liedeke,

Heel veel plezier in Azië en vooral genieten,Natuurlijk ook voor Juliëtte
    Dikke kus en Knuffels, Bianca & Gerrit en Annemijn

• 09 Juli 2007 - 13:12

Mam:

Hee Liedeke!!
    Wat heerlijk dat je naar Thailand gaat!
    Je hebt het verdient na een jaar hard werken!
    Geniet van het mooie land, de aardige mensen, het lekkere eten en alle mooie tempels en zo.
    Een hele fijne reis, maar dat zal wel lukken samen met Juliëtte.
    Kus Mam

• 09 Juli 2007 - 13:37

Martine:

Hee Lied,
    Wat een gezellige site :-) Ik zal 'm in de gaten houden. Maar eerst zie ik je vanavond in haarlem nog even.
    Tot later,

Tot later,
    kus, M.

• 09 Juli 2007 - 17:51

Liesbeth:

Heel veel plezier en geniet ervan!!
    liefs Liesbeth

• 09 Juli 2007 - 20:30

Linda:

Hey heb je net gesproken maar nog eff snel. Have fun en nogmaals dikke knuffel aan juliette, aangezien haae tel stuk was heb ik dr maar geen smsje gestuurd!
    spreek je daarna!
    dikke kus

• 10 Juli 2007 - 06:49

JJ:

Hoi Liedeke,

Een ontzettend fijne tijd in Azie toegewenst. Vergeet niet te zwaaien als je zometeen over mij heen vliegt.

Jan-Jaap

• 10 Juli 2007 - 09:42

Sjoukje:

He Liedeke!! Zet hem op in Azie, geniet en ga veel mooie dingen beleven!!! Ik zal je site in de gaten houden, leuk! dikke kus Sjouk

• 11 Juli 2007 - 13:55

Carla:

Hoi Liedeke,
    Ik zit in de kelder van de ggd, herfstachtig weer, regen, wind en koud, dus prima weer om te werken.....
    Jij bent in Bangkok, waarschijnlijk wel een stukje warmer dan hier in Nederland, en lekker aan het vakantie vieren!
    Ik hoop dat je een goede reis hebt gehad en wens je/jullie ontzettend veel plezier, genietze!!!
    Nog een week werken en dan ben ik ook aan de beurt!
    Carla

• 13 Juli 2007 - 13:25

Lida:

Heel veel plezier en geniet van je vakantie! Lekker eten, mooi dingen zien!
    Vrijdag gaan wij op pad!

groetjes,

Lida